ERELEDEN

De Nieuwjaarsreceptie van VIOS 2010 was wel een heel bijzondere bijeenkomst.  Niet alleen was er een feestelijke stemming vanwege het nieuwe jaar, maar  vooral ook door een heel bijzondere gebeurtenis: het huldigen van 4 ereleden.

De voorzitter sprak hen toe en memoreerde dat deze mensen echte VIOS-leden zijn, leden die heel lang actief zijn geweest en die heel veel voor VIOS gedaan hebben.

Herman van Hunen (65 jaar lid) heeft  vele jaren papier ingezameld, en heeft zich nu  in samenwerking met zijn hele familie op het oud ijzer gestort. Zo levert hij een fantastische bijdrage aan de kas van VIOS.

Evert Beekman  (65 jaar lid) was lange tijd penningmeester, was actief in  de VAB band en heeft ook nog vele leerlingen opgeleid.

Tonny Nijkamp was ook jarenlang opleider van leerlingen en was daarnaast de motor achter de VAB band. Daarbij stond hij ook altijd klaar om instrumenten, de saxofoons met name, te onderhouden en te  repareren.

Chris Staal tenslotte heeft ook vele leerlingen opgeleid en heeft regelmatig de dirigent vervangen  indien nodig.

Zonder mensen als deze vier leden kan een vereniging niet voortbestaan. Daarom wil VIOS hen niet verliezen nu ze geen muziek meer maken, maar juist extra in het zonnetje zetten vanwege hun grote verdienste voor de vereniging.  Daarom zijn ze tot erelid benoemd en kregen ze onder luid applaus de bijbehorende spullen uitgereikt.  De nieuwjaarsreceptie kreeg dus een bijzonder feestelijk tintje, zowel voor onze kersverse ereleden alsook voor de vele aanwezigen die van de huldiging getuige waren!